Min resa genom eländet

Fint julpynt i käften

Väl på tandregleringen så hade min tandläkare inte kunnat komma idag, pga av ett inställt morgon tåg..
Alla är värda att vara hemma någon gång & få en mysig dag istället för en vanlig jobbardag..

Men "min" alltid lika trevliga ortodontiassistent "tog hand om mig", fick utbyta gummilegaturer, så nu har jag extremt snygga turkosa gummiband, som för övrigt passar med mina ny inköpa advents ljusstakar..

Nästa gång jag ska till tandregleringen blir nästa år 11 Januari 2011, känns skönt att näven nästa käkoperation börjar närma sig med storm steg..

Nu ska jag kolla in våra vänners liv, vi höres!!

Kramar Lisa

Dåligt väglag?  

img_0874 (MMS)

Dåligt väglag?   Jag trodde att tågen går på räls ock ej på vägarna. Nu i dessa vinter tider får man hålla koll på när tågen går och om de ska gå så de inte är inställda. Tåget 8:54 gick som det skulle från Skövde, men 5 min innan avgång får jag se att tåget är inställt och ersätts av buss, av anledningen dåligt väglag, borde heta dåligt spårlag, tågen går ju inte på vägarna.. SJ är som alltid varje vinter lika dålig med information och förbereda sig på kanske förbereda sig på det värsta. Många passagerare  har tider att passa, jag som idag tandregleringen. Min räddning idag fick bli det kraftigt försenade swebusexpress bussen, tur att jag ej köpt en sj biljett. Var en del som fick vända i dörren , för att de hade Sj biljetter och vänta på sj's ersättnings buss. En positiv sak med sj's ersättnings bussar är att man typ aldrig behöver betala för det finns aldrig kortläsare ombord. Nu är jag snart framme i storstaden Jönköping..