Min resa genom eländet

Vad ska jag säga ;(

Att jag valde att påbörja min kombinerade behandling i form av mestadels tandreglering och käkkirurgi är mitt livs största misstag.
Jag står för vad jag skriver, jag trodde att om jag rättade till mitt öppna bett skulle jag få ett bättre liv, med bättre självförtroende med att bättre bett. Men nu vägrar ortodonti tandläkarna att ge mig fortsatt behandling, jag har ju en gång blivit lovad behandling för mitt öppna bett, dåligt att inte få vad jag blivit erbjuden från första början. För snart 2 år sedan pajade mitt knä ganska rejält. Fick då rådet av läkare/sjukgymnaster att om mitt knä skulle bli bra, behövde mitt knä daglig rehabilitering, valet för mig var inte så svårt. Mitt pajade knä blev PRIO 1 och min defekta käft till renoveringsobjekt blev PRIO 2/3.
Det är skamligt och tragiskt att tandläkare saknar förståelse att oförutsatta händelser kan ske i ens liv. . Detta i kombination med dåligt bemötande av ortodonti tandläkarna har lett till att jag "snubblat" på mållinjen flera gånger till att göra min sista käkoperation. jag vill inte gå in på vad tandläkarnas dåliga bemötande har inneburit, min starka princip i livet är att man pratar med personen och inte om personen.
Ortodontiassistenter särskilt min egen favorit och Tandsköterskorna är goa och trevliga på tandregleringen!
Jag har aldrig gråtit och varit så ledsen under min livstid efter att ha träffat oförstående tandläkare under de senaste åren.
Jag får helt enkelt skylla mig själv då jag varit så lättlurad till att vara en försökskanin hos tandläkarna under de senaste åren.
JAG är envis och vet att allt kommer lösa sig på bästa sätt till slut, jag har ALLTID kommit långt genom min envishet och mitt inre lugn!