Min resa genom eländet

Dagen efter..

.. besöket på Tandregleringen, så skriver jag några rader nu..

Kom precis i tid in i väntrummet, han inte ens läsa Jönköpings posten, då min kära ortodontiassistent ropade in mig....

Fick höra att tandläkaren gett henne instruktioner på vad hon skulle göra i min käft, så då skojade jag att det var bäst att göra som högsta chefen sagt ;)

Båden byttes i överkäken bytes, samt att en ståltråd i överkäken, som ska dra ihop några tänder, bågen i underkäken fick sitta kvar, men när bågen i underkäken skulle skulle sättas på plats lossnade i brackets, så denna gången var det direkt inte mitt fel att en brackets lossnade ;)

Tyvärr fanns inte turkosa gummilegaturer, det var lite av en besvikelse,  så det blev blå metalick istället..

Fick med mig en liten överaskning hem, so jag ska avslöja här på bloggen inom kort!!

Titta vad jag hittade!

http://www.youtube.com/watch?v=W0Jp7Kgp2Co&feature=related

Nu har de lagt in en simulerad vidio på en sådan operation, som jag gjort, det är tur att vidion är simulerad annars skulle det vara allt bra synd om tjejen som har alla möjliga bett fel ;)

Imorgon är det till att gå upp tidigt på sin lediga dag för att fara in till tandregleringen, frisören & dvs ärenden..

Nu ska jag vila ögonen några timmar!!

hare bra!!

Kram Lisa

Läges rapport

Sist jag skrev mådde jag inte alls bra, hade feber & var super förkyld, nyårsafton och att det är nytt år har jag inte märkt så mkt av, då jag sov bort hela dagen och även några dagar in på året..

men så nu i tisdags bar det av till vårdcentralen, där jag fick Kåvepinin utskrivet mot bihåleinflammation, tyvärr har det inte hjälpt så mkt, har fortfrande rejält ont i ansiktet där alla bihålor sitter, samt stel i nacken, har feber och jätte trött.
Får bli att ringa vårdcentralen på måndag igen, får se vad de vill göra med mig.....

Tyvärr fick jag ställa in min Stockholms resa, då jag inte riktigt var i skick till att resa, jag som verkligen sett fram emot att fara upp igen, hade rejäl Stockholms abstinens, men hoppas kunna åka upp på en shopping resa inom kort!!

Nu ska jag dejta kudden!!

Här ligger jag..... På soffan och har gjor...

Här ligger jag..... På soffan och har gjort det sedan i torsdags pga feber och en dunder förkylning. Jag kände mig rejält konstig i onsdags kväll när jag hade kommit hem från tävlingen i Anderstorp. En tävling som även denna gång gick otroligt bra! Har allvarligt talat ej känt mig så här däckad sedan min käkoperation förra hösten. Hoppas att jag kan krya på mig och bli bättre tills på onsdag då jag tuffar iväg med tåget upp till Stockholm. Får bara hoppas att tåget inte brakar in i något bara..... Nää nu ska jag fortsätta att vila huvudet på kudden. Ha en trevlig fortsättning på nya året, något som jag knappt är medveten om att det har blivit......