Min resa genom eländet

Årets höjdpunkt var...

Nu är det inte många dagar som återstår av detta året och jag tänker tillbaka på detta år som har varit.

den bästa höjdpunkten utan tvekan i år är så klart: MIN KÄKOPERATION, jag är otroligt nöjd med resultatet, även om tiden efter operationen har varit kämpig så har det vart värt alla komplikationer & besvär!!

Jag har blivit rejält tålig genom att göra min käkoperation, det är något så jag är otroligt stolt över att ha gjort, gjort mig otriligt stark, ser det som en stor bedrift & merit!!!

Nästa år är det bara att se fram emot käkoperation nr 2, när den ska ske återstår att se, den som väntar på något gott kan aldrig vänta för länge. Nästa operation är vad jag fattat lite mer avancerad, de ska då även vidja underkäken och ev. flytta fram underkäken, den operationen kommer vara mer omfattande & ta längre tid.

Nästa år blir det att se fram emot:
* Käkoperation nr 2!
* Fylla 25 bast (med andra ord bli mer tant)
* Tävla SM
* Ta det efterlängtade körkortet (här i Mullsjö finns faktiskt en körskola)
* Fortsätta renovera huset, både invändigt & utvändigt.
* Nästa års kullar med kaninungar (hoppas på en inte allt för lång & inte för kall vinter)

I denna bloggen blir det inte så mycket skrivande nu för tiden, som ni kanske beror på att det inte finns att skriva  så mycket om ämnet den kretsar runt.

Nu ska jag sova!!

Just ja, herromdagen tog jag lite nya färska bilder på mig, hur jag ser ut 2 månader efter käkoperationen.



2 månader sedan!!

Det känns verkligen som det var igår jag låg på operationsbordet & på uppvaket och spydde blodiga spyor.

Tiden tillbka till detdagliga livet har varit ganska tuff efter mina otursaktiga motgångar.

Nu äntligen är man i princip återhämtad.

Det är dags att se fram emot nästa operation, när nu den blir...

Här i Mullsjö är vintern kommen till fullå, jag har precis varit ute & skottat.

Snart ska jag krypa ner i sängen med mitt nyinköpta täcke från dagens "vänta på buss" runda på stan, ett lite tjockare termotäcke utan dun i.

Tiden går..

..fort när man har roligt!!

Igår var det hela 8 veckor sedan min käkoperation, då kände jag att det var på tiden att traska upp till Öron- Ögon avdelningen för att lämna en maffig chokladkartong, för att visa min uppskattning & tacksamhet.

Tyvärr var inte min favorit Undersköterska där (hon hade semester, det är man ju värd, när man gör ett sånt fantastikst bra arbete) och inte heller min favorit sjuksköterska var där (hon var ledig).

Men en annan Undersköterska fick stolt ta emot min chokladkartong, hon jobbade kvällen innan jag skulle opereras. Hon frågade när det var dags för mig att komma & hälsa på för att göra operation nr 2, vilket inte är spikat än, men om jag själv får önska skulle det få bli tidig höst.

Om en timme ska jag gå till tåget för att åka in till stan för att bli fin i håret nu till jul, min trogna frisör sedan 5 år tillbaka har varit mamma ledig. Det ska bli trevligt att träffa henne igen!!

Nu ska jag ut för att fylla på de upptinade vattenskålarna hos kaniner, märks att det är kallt nu när vattnet fryser i kaninstallet..

Det är ju mysigt när det är snö & vinter ute, men nu längtar man lite smått till våren & varma ute tävlingar med kaninerna..

Nästa bakslag??

Jag har ju som sagt gått några dagar med ordentliga magsmärtor, imorgon ska jag ta mig i kragen & ringa vårdcentralen. Jag söker ju inte vård om det absolute är ett måste, jag har ju dessutom frikort sedan att bra tag tillbaka.

Vi får se vaddet kana vara, min kära vän trodde Njurbäckeninflammation..

Idag har jag även satt upp min hatthylla, mitt hem börjar sakta men säkert komma iordning..

GOD NATT!!

6 veckor har passerat

Igår var det hela 6 veckor sedan min käkoperation, så här i efterhand så är beslutet att genomgå käkoperationen bland de bästa jag gjort i mitt liv.
Efter op var det lite kämpigt, men om man vill bli fin får man lida pin!!

Denna veckan har jag börjat jobba igen, helt underbart, då man inte jobbat på hela 6 veckor.

I Helgen som var hade jag kaninhoppar besök i form av jennie & Sandra, det bar iväg för att tävla både lördag & söndag. helt sjukt roligt & jag har nog aldrig varit så grymt trött efter en tävlingshelg.
Örebro på lördagen & Sjuntorp på söndagen, jag var otroligt nöjd över kaninernas insatser, de har ju ändå inte tävlat på ett bra tag, genom gått käkoperationen & råkat flytta.

Mitt nyförvärv Jasmines Hoppetossa knep sin sista pinne i rak msv & blev svår klassad, så det blev äntligen en till svår kanin i rak bana.

I måndags var det till att att gå upp tidigt för att tuffa iväg tidigt på tåget in till tandregleringen, den kvinnan till tandläkare har varkligen inte samma person kemi som mig, hon är lite speciell & saknar helt charm.
Väl där blev jag lite chockad när jag såg vad hon gjorde hon satte dit en liten ståltråd som ska dra ihop framtänderna i överkäken, det var jag inte riktigt redo på att göra.
Nu har jag haft lite spännande ont några dagar, men det släpper mer & mer

I måndags var även en lite sorglig dag, jag lämnade ifrån mig nycklarna till min första kärlek till lägenhet, min första underbara lägenhet. Jag kommer minnas den underbara fina lägenheten så länge jag lever.

Nu ska jag natta kaninerna & ge dom morötter, skaäven se vem som åker ur Idol..

Kramis