Min resa genom eländet

Besök hos KK och en nära döden upplevelse..

Var ett bra tag sedan jag bloggade nu, anledningarna har varit många bland annat ett pajat knä, som gjorde mig lite invalid, nu är knät fixat ;) Har heller inte besökt tandregleringen, enormt skönt med semester från det grönklädda folket!

Igår hade jag ett besök på Käkkirurgen inplanerat, fick åka in med tåget 8:39 för att komma i tid till 10:30. Hade till dagen resesällskap i form en 10 kilos höbal, som jag skulle langa till Louise i stan. Hade även lite dötid i stan, så blev en mysig & nyttig (host) frukost på Coffe House. Som alltid när man har roligt går tiden fort, så hoppade på bussen till Ryhov. Var ute i god tid, så gjorde en vanlig hedlig rengöring (tandborstning) av käften innan jag slog mig ner i väntrummet. Under tiden jag väntade, sp kom V ut för att hälsa, en bekant till familjen. Hon undrade hur det var med mig. Blev liksom lite förvånad, folk rågar mig alltid hur det är med min käft och inte hur det är med mig  Anledningen till gårdagens besök var att jag har haft ganska ont de senaste 3 veckorna,  smärta som är huggande, brännande, stickande & som svider så enormt. Min Tori mandabularis knöl har fått en kompis., alltås en till Torus knöl, de jävlarna gör skit ont, Svider som bara den. För mig var det första besöket på Käkkirurgen på över 3 år, har dock varit där med olika boende med jobbet. Blir alltid jag som får följa med, arbetskamraterna du Lisa är ju kompis med dom på bygget. 

Kan skryta lite med att Käkkirurgiska kliniken i Jönköping tydligen ska vara Europas modernaste klinik, de har fått det riktigt fint, när jag gjorde min käkoperation fanns de inne i sjukhus byggnaden.

Nervositeten var extrem under tiden jag satt i väntrummet & väntade, till slut blev jag uppropad, fick sitta & vänta på undersökningsrummet på KK (käkkirurgen). Till Slut kom KK, det första han sa var att jag hade MYCKET komplikationer och hur kämpigt det var för mig, efter min käkoperation för över 3 år sedan, då han & en annan KK (käkkirurg) utförde min operation, tänk er jag har 2 st KK ;)

Jag berättade & förklarade mina onda problem, KK verkligen lyssnade på vad jag sa.

Har aldrig sett någon som jobbar inom käft branschen garva så enormt över mina ironiska & humoristiska kommentarer. Tänk om KK hade garvat så mycket, så käften hoppat ur led, då hade han haft turen att befinna sig på rätta stället. Kan säga att min humor & ironiska kommentarer bjuder jag på helt kostnadsfritt ;)

KK kom fram till att mina käkar är överansträngda och min redan påkostade käft ska få ytterligare en accessoar, en bettskena, hoppas de finns i turkos färg!

Torus knölarna får tills vidare sitta kvar och fortsätta å jävlas med mig, jag vill ta bort dom får att de gör så ont, men om jag ska ta bort dom blir det i sövt tillstånd. KK föreslog att dom kunde tas bort vid den kommande käkoperationen.

Innan jag åkte hem igen, gjorde jag lite ärenden, både i stan & i Habo. Jag säger väldigt ofta att det är säkrare att åka tåg än buss. Var bara några kilometer kvar innan jag var hemma, i en snäv kurva i en backe, möter bussen an lastbil, när jag ser lastbilen tänker jag: det här kommer gå skit, sedan smäller det bara och det flyger glassplitter i bussen runt mig. Jag blev riktigt skakis. Efter en stund kom en ny buss, som jag fick åka sista biten hem med.

Bilder ´kommer imorgon..