Min resa genom eländet

Roxanna <3 <3

En av få bloggar jag dagligen läser är Roxannas blogg, Roxanna befann sig mitt i livet när hon drabbades av Leukemi, jag beundrar hur stark Roxanna är, hon har haft en kämpigt tid & en kamp fortfarande efter Cancern. gillar henne då hon har humor och ironi i sin blogg..

Roxanna har en insamling till Cancerfonden, så gött folk, ge en slant till till något gott, fler slantar till cancer forskningen behövs!!

http://sannassanna.blogg.se

Semester..

Mitt bloggande om tandreglering & min kommande andra käkoperation, kommer att ta lite semester ett tag fram över.. Finns helt enkelt inte så möe att skriva om min käft helt enkelt.
Motivationen till att blogga har dessutom minskat från min sida den senaste tiden, denna bloggen var ju tänkt att bara handla om min käkoperation som jag gjorde 22 Oktober 2011, med allt som hör den till, med möe tandreglering. Att blogga om mitt övriga privatliv och lämna ut mig är inget som jag är intresserad av att göra.
Just nu händer det inte så möe i min käft, skrotet (rälsen/tandställningen) ska bara göra lite fin justeringar.. Andra och sista käkoperation hoppas jag kommer äga rum i början av 2012, om allt går som det ska, peppar, peppar..

Ha det så bra alla mina blogg läsare, hoppas ni får en lagom varm & regnig sommar, lagom är alltid bäst!!

Lovar att skriva några rader efter nästa besök på tandregleringen 8/9 Juli!!




Vilka är ni??

Skulle vilja veta vilka som läser min blogg, så skriv ´gärna namn & en liten hälsning som kommentar!!

Jag lever..

Vart ett tag sedan jag skrev några rader..

Händer nämligen inte så värst möe med skrotet (tandställningen) i käften just nu.

Sedan sist har jag även varit hos min vanliga tandläkare på Tandhälsan här i Mullsjö, ett besök som jag skjuttit upp några gånger..
När jag flyttade till Mullsjö valde jag att byta tandläkare, vart väldigt trött på Folktandvården där jag gick i bankeryd, ny personal ofta och har även råkat träffa på en klantig tandläkare även där, som spruttade vatten närmare 5 gånger i mitt fejs..
Men tandhygienisten tyckte jag var en påläst patient, som visste vad jag gjort i hela min käft med tänder och allt.

Senaste besöket på tandregleringen gick fort och smidigt, råkade få lätt näsblödning när jag borstade tänderna precis innan. Det enda som fixades var att byta gummiligaturer till svarta, var ju så grymt fint med turkosa när jag hade det för ett tag sedan..

Min tandläkare ska sluta jobba på tandregleringen i Jkpg, så ska få en nya tandläkare med mycket erfarenhet..

Men det värsta av allt är att min kommande käkoperation kan komma att ske se sent som i början på nästa år...